Vil du ha helgejobb på Vardø museum?

Vardø museum søker etter museumsvert/ekstrahjelp i helger og ved arrangement i perioden 1. juni – 15. august.

1. juni – 15. august. Perioden kan deles på 2 personer.

Hovedarbeidsoppgaver:

• Betjening av museets publikum
  • Informere publikum om museets utstillinger
  • Betjene museumsbutikken
  • Servering og kjøkkenoppgaver
  • Oppgaver innenfor renhold og vedlikehold
  • Andre forefallende oppgaver

Du bør trives med å treffe nye mennesker, være ansvarsbevisst og yte ditt beste for at våre gjester har det hyggelig hos oss. Du må ha fylt 16 år og beherske norsk og engelsk. Interesse for lokalhistorie og ny kunnskap er en fordel. Alle ansatte hos oss har medansvar for et godt arbeidsmiljø.

Opplæring vil bli gitt.

Søknadsfrist: snarest
Lønn: etter tariff
Oppstart: etter avtale

Søknad med CV sendes avdelingsleder Inger Lene Nyttingnes på e-post: inger.nyttingnes@varangermuseum.no

Dersom du ikke har arbeidserfaring kan du på din CV heller legge inn interesser, fritidsaktiviteter, ting du engasjerer deg for, og annet.

Dersom du har spørsmål kan du ringe Inger Lene Nyttingnes på tlf: 97 64 92 62.

Lokal ungdom prioriteres.

Velkommen som søker hos oss!