Følg med på Vardø museums julekalender

Følg med på Vardø museums julekalender

Vardø museums julekalender 2019

Varanger museum avdelingen Vardø ønsker å dele bilder hver dag frem til julaften. Bildene er en unik gave til museet fra barna etter Ragnar Eriksen.
Ragnar Eriksen var født 1920, han jobbet som fotograf ved siden av jobben i politiet, han var aktiv i Vardø skytterlag, og drev Bladcentralen sammen med sin kone Oddbjørg.

Det er en stor samling som vi så vidt har startet på, men vi har nå fått digitalisert ca.1000 fotografier. Museet har investert i rett utstyr til denne jobben, og samlingen vil inngå i en videre satsing innenfor fotobevaringsprosjektet vi har i hele Varanger museum.

Vi gleder oss til å vise frem disse skattene vi har plukket ut. Og håper samtidig at det kan være med til å skape engasjement og informasjon om bildene fra dere. Så om dere har informasjon som årstall, om hus, gater navn på personer, båter etc. kan det legges i kommentarfeltet under. Eller det er mulig å sende dette på e-post til hannah.ersland@varangermuseum.no

Fotosamlingen er gitt av Trond Ragnar Eriksen, Elin Eriksen og Bjørg Wenche Melhus. Vi er veldig takknemlig for denne gaven til museet, og at vi får vist frem noen av de unike bildene til alle dere der ute.

God jul til alle sammen!

Hilsen Varanger museum avdeling Vardø

Trykk på bildet for å komme til kalenderen.