Gratis teaterverksted for barn og unge i Vadsø

Gratis teaterverksted for barn og unge i Vadsø

Sommeren 2022 arrangerer museet og Kvääniteatteri gratis teaterverksted 4.-8. juli!

Etter suksessen med teaterverksted og forestilling med 6. trinn på Vadsø barneskole i fjor høst, inviterer Vadsø museum-Ruija kvenmuseum til teaterverksted i sommerferien 2022!

De tre dyktige instruktørene Sara Maria Lindbach, Ørjan Steinsvik og Astrid Serine Hoel (på bildet over) fra Kvääniteatteri leder verkstedet. Teaterverkstedet holdes på Vadsø museum-Ruija kvenmuseum, og varer over fem formiddager kl. 10.00-14.30, mandag 4.- fredag 8. juli. Fire dager brukes til teaterøvelser og på å lage forestilling, som vises for publikum den femte dagen!

 

Deltagelse på teaterverkstedet er gratis, men det er maks 20 plasser, så skynd dere å melde dere på!

Prioritert målgruppe er barn og unge fra 10-15 år, men om ikke alle plassene fylles opp, så vil yngre og eldre barn og unge få mulighet til å være med. Med andre ord er det bare å melde seg på!

De som melder seg på må ha lyst og mulighet til å være med hele uka, men det er ellers ikke noe krav til teatererfaring, og det er heller ikke nødvendig å kunne norsk flytende for å delta.

Påmelding med navn på barnet/ungdommen som deltar, alder, navn på foresatte og mobilnummer til foresatte sendes eller leveres til formidler Lisbeth R. Dragnes på Vadsø museum-Ruija kvenmuseum – tlf. 407 04 502/epost: lisbeth.dragnes@varangermuseum.no/ Kontoradresse: Grensen 1. Ta gjerne kontakt med spørsmål!

 

Tusen takk for støtte fra Museumsforbundet og Bufdir som gjør det mulig å arrangere teaterverkstedet gratis for deltagerne!