Grenselandmuseet i Kirkenes søker konservator

Grenselandmuseet i Kirkenes søker konservator

Ved Varanger museum, avd. Sør-Varanger er det en ledig 100% fast stilling som konservator. Stillingen skal styrke museets faglige profil og er underordnet avdelingsleder.

Arbeidsoppgaver:

Konservator skal ha som viktigste arbeidsområde: samlingsforvaltning, forskning, forskningsformidling og faglig planarbeid. Stillingen sammen med resten av museets fagstab, skal saksbehandle faglige henvendelser fra vårt publikum og våre samarbeidspartnere. Oppfølging av prosjekt(er) vil også være en del av arbeidsoppgaver.

Kvalifikasjoner:

Varanger museum er en inkluderende arbeidsplass og vi ønsker at våre ansatte i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i samfunnet. Museet har også et mål om å øke mangfold i sin fagsammensetning.

Vi søker deg som har høyere utdanning på hovedfag/masternivå innen relevante fag.

Det er en fordel med museumserfaring og kjennskap til programmer som Primus, Asta. Men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke på stillingen. Opplæring vil bli gitt.

God skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk.

Førerkort klasse B.

Vi oppfordrer menn til å søke på stillingen.

Personlige egenskaper:

Vi søker deg som er strukturert og systematisk.  Du har stor arbeidskapasitet, og gjennomføringsevne. Du må ha evne til å arbeide selvstendig og samarbeide med overordnede, kollegaer og brukere.

Personlig egnethet vektlegges.

Vi tilbyr:

Et åpent og trivelig arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer.

Varierte arbeidsoppgaver

Fleksibel arbeidstid

Pensjonsordning i KLP

Eget kontor

Trening i arbeidstid (1 time/uke)

Lønn etter tariff

 

Søknadsfrist: 21, mai, 2023

Søknad med CV sendes til berit.nilsen@varangermuseum.no

Vitnemål og attester tas med på et eventuelt intervju.

For ytterligere opplysninger om stillingen, ta kontakt med avdelingsleder Berit Nilsen, telefon: 4070 4505, epost: berit.nilsen@varangermuseum.no