Ledige stillinger ved Vardø museum som sommerverter.

Varanger Museum avd. Vardø har ledig 3 stillinger som sommerverter ved Pomormuseet i sommersesongen 2022. Du må være fylt 18 år og søker må kunne stå i stillingen i 3 ukersammenhengende.

Arbeidsoppgaver: betjening av museumsanleggene, guiding, hjelpe til ved evt. arrangementer og noe forefallende arbeid ute og inne. Arbeidssted er ved Pomormuseet og arbeidstid er 12.00 – 1700. Helgearbeid må påregnes.

Arbeidsperiode: 13.06.22 – 14.08.22. (Skriv gjerne i søknaden om det er tidsrom der du ikke kan jobbe.)

Søkere må beherske norsk og engelsk. Søkere må være utadvendt og imøtekommende, og kunne jobbe selvstendig og praktisk. Lokalkunnskap og interesse for historie er en fordel og vektlegges.

Arbeidet vil være etter oppsatt arbeidsplan, og lønn i henhold til tariff.

For mer informasjon kontakt: Avdelingsleder Eli Myrseth, tlf. 407 04 514 / eli.myrseth@varangermuseum.no. Søknad med CV sendes til: eli.myrseth@varangermuseum.no.

Søknadsfrist er mandag 23. mai 2022.