Redusert tilbud ved Vadsø museum – Ruija kvenmuseum i 2020

I forbindelse med ombygging av museet og utvikling av ny utstilling vil museet ha redusert tilbud til de besøkende i 2020, og det starter allerede nå i januar.

Vi må pakke oss ut av Grensen 1 (tidl. NRK) der vi holder til i dag og flytte inn på Esbensengården. Noen ansatte får kontorplass på flerbrukshuset til Vadsø kommune.

Museets publikumstilbud 2020:

Vi holder stengt for publikum i allmenn åpningstid etter at pakking og flytting er i gang. Det vil bli ekstra åpent lørdag 15. februar for at besøkende får en siste mulighet til å se Varangerhusutstillinga, og for å få litt ny info om ombyggingsplanene. Mer info kommer!

Sommersesongen vil så langt det er mulig gå som planlagt med åpne museumsanlegg i Ytrebyen og på Ekkerøy. Det samme gjelder Kvenuka og museets DKS-tilbud til grunnskolen. Museet vil prioritere enkelte arrangementer og aktiviteter som annonseres på forhånd. Skoler og andre faste brukere vil få invitasjon til aktuelle tilbud. Esbensengården leies ut som normalt. Vi orienterer fortløpende på sosiale medier og hjemmesida, om byggeprosjektet og annonserte arrangement.

Følg oss på: Facebook – Instagram – www.varangermuseum.no

Kontakt oss: epost: vadso@varangermuseum.no / tlf: 78 94 28 90 eller se ansattes direktenr. på hjemmesida.

Bilde: Åpning av utstillingen «Arktisk laksefiske – før og nå» i Vadsø museum -Ruija kvenmuseums lokaler i Grensen 1, sommeren 2018. Foto: Monica Milch Gebhardt/Varanger museum