Vardø museum inviterer til fotokafe 25. januar kl. 18.00.

Tema for kvelden er Ragnar Eriksens fotografier.

Vardø museum inviterer til fotokafe 25. januar kl. 18.00 i Skolegata 1 (Gammelskolen). Tema for kvelden er Ragnar Eriksens fotografier.

Ragnar Evans Eriksen (1920-2008) fra Kiberg i Vardø kommune var en ivrig fotograf som dokumenterte Vardø og Kiberg bredt og gjennom mange tiår. Store deler av den fotografiske arven hans er bevart ved Vardø museum, der flere tusen av hans bilder er under bevaring. Bildene i museets samling strekker seg i tid fra slutten av 1930-årene til ca. 1980 og er gitt til museet av hans etterkommere.

Vi mangler opplysninger om svært mange av hans bilder og inviterer publikum til å hjelpe oss med dette. Bli med på en hyggelig kveld med fremvisning av bilder og samtaler om Ragnar Eriksen og hans motiver.

Verter for kvelden vil være formidler Maria Bertheussen og registrator Odd Erik Sandbakken.

Enkel servering.
Gratis inngang.