Send inn ditt portrett til vår nye utstilling!

Send inn ditt portrett til vår nye utstilling!

Vi minner om invitasjon til å sende inn bilde av deg selv eller forfedrene dine til den nye utstillinga vår om kvener og norskfinner! Frist for innsending av portretter er 5. februar 2021.

Utstillinga blir basisutstilling i det nasjonale museet for kvener/norskfinner som åpner til høsten i Vadsø. Vi annonserte på tampen av fjoråret at vi ønsker portretter av folkegruppa i utstillinga, men også til fotosamlinga vår.

Så hvis du kaller deg kven, norskfinne, finskættet, etterkommer etter finske innvandrere – er det foto av deg eller dine forfedre vi er ute etter. Det trenger ikke å være tatt i et fotostudio; det kan være hjemmeknipset fra et album eller et rykende ferskt foto tatt med din egen mobiltelefon. Det kan være helt nytt, et ungdomsbilde, eller et bilde av deg som barn. Vi vil gjerne ha bilder som representerer tida de er tatt i. Det viktige er at de har høy nok oppløsning til å forstørres.

Vi vil helst ha digitale foto (de må skannes eller avfotograferes hvis det er papirbilder), men papirfoto kan sendes til oss, så skanner vi og sender originalen tilbake.

LES MER om hva og hvordan her.

FRIST: 5. februar 2021.